Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرای طرح تحقیقاتی متیلن بلو در کارآزمایی هایی بالینی در بیمارستانهای شریعتی و امام رضا (ع) مشهد نتایج بسیار خوبی در درمان بیماران بدست آمده است که منجر به ترخیص سریع بیماران از بیمارستان گردیده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مجری طرح تحقیقاتی درمان بیماران کرونا در گفتگو با وب دا با بیان این مطلب که داروی متیلن بلو برای بیمارانی که بدنبال برخی از مسمومیت ها مبتلا به مت هموگلوبین می شوند و اکسیژن خون در آنها کاهش یافته است با تاییدیه سازمان غذا و دارو آمریکا سالیان زیادی است که در نظام بهداشتی ودرمانی دنیا  مورد استفاده قرار میگیرد خاطر نشان کرد: برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحقیقات گسترده ای در فرم و تجویز این دارو برای بیماران کرونا صورت گرفته که در مراحل اولیه  با بالا بردن سطح اکسیژن و تنفس بیماران  به نتایج مطلوبی در حیطه درمان سریع بیماران دست پیدا کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر داریوش حمیدی علمداری ادامه داد: در بیماری مت هموگلوبین ،  انتقال اکسیژن توسط آهن سه بارمثبت هموگلوبین گلبول های قرمز انجام نمی شود و متیلن بلو آهن سه بارمثبت را به دوبار مثبت تبدیل می نماید و بدنبال آن اکسیژن میتواند به آهن دوبار متصل گردد که این سبب بالا بردن سطح اکسیژن خون می شود.

وی با بیان این نکته که غالبا اکثر بیماران کووید 19: اکسیژن خون آنان  کاهش می یابد که سبب سختی تنفس بیمار میگردد، افزود:  این دارو می تواند با افزایش خون رسانی به این بیماران کمک کند، و بر مبنای همین تحقیقات بالینی پیشنهاد پروپوزال تحقیقاتی آن به دانشگاه ارائه و بر اساس مدارک  و مستندات علمی مورد تصویب دانشگاه قرار گرفت و به عنوان یک راه درمانی برای بیماران کویید -19 در بیمارستان شریعتی و بیمارستان امام رضا(ع) و بیمارستان قائم (عج) مورد استفاده قرار گرفت و تا حدودی موجب تسریع در  روند ترخیص بیماران گردید و تا حدودی موجب کاهش مرگ و میر نیز گردید.

متخصص بیوشیمی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان داشت : با توجه به نتایج بسیار مثبت به دست آمده از کارآزمایی های بالینی و کاهش  آمار مرگ و میر و تسریع در  ترخیص بیماران از بیمارستان ، کمیته مرکزی دانشگاه  مبارزه  با کووید 19 استفاده از این دارو را در پروتکل های درمانی بیماران کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستانهای مشهد مصوب نمودند و مکاتبات لازم با معاونت درمان وزارتخانه انجام شده است تا با توجه به مکانیسم های ثابت شده این  دارو  و اثرات دیده شده آن بر روی بیماران بتواند وارد پروتکل های کشوری نیز بشود.

دکتر حمیدی علمداری افزود: این دارو با فرمی جدیدی در ساختار آن پس از تحقیقات و آزمایشات گسترده چند مکانیسم درمانی دارد،  آنتی ویرال کووید 19 می باشد،  ویروس  را از بین می برد و سبب کاهش التهاب و اکسیدیتو استرس و کاهش تجمع پلاکتی و لخته شدن خون می گردد و با افزایش اکسیژن سبب  کاهش سختی تنفس بیمار شود و به عنوان یک داروی بسیار مناسب و موثر در شروع بیماری میتواند از شدت گرفتن بیماری جلوگیری کند.

عضو هیات علمی گروه بیوشیمی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : در کارآزمایی بالینی فاز دوم و سوم  در گروه مداخله بیماران علاوه بر درمانهای استاندارد،  متیلن بلو را دریافت نمودند که موجب تسریع بهبودی و ترخیص سریع از بیمارستان گردیده است.

همچنین وی افزود: برای 87 بیمار که به هیچ درمان متداولی پاسخ نداده بودند و در شرایط بسیار بحرانی قرار داشتند، بعنوان آخرین خط درمان برای این بیماران، داروی متیلن بلو تجویز شدکه خوشبختانه موفق شدیم 75 بیمار را از مرگ نجات دهیم.

 وی گفت: فرمولاسیون داروی متیلن بلو در درمان کرونا ثبت اختراع گردیده است و می تواند همراه با داروهای دیگر به عنوان مکمل درمان استفاده شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: متیلن بلو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیماران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد: هیچیک از کارکنان این مرکز غیرقانونی، تخصص پزشکی نداشتند.

با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه و همکاری دادستانی و پلیس اماکن، پس از طی مراحل قانونی، پلمب انجام شده و مدارک موجود به مقامات قضائی و همچنین دفتر حقوقی دانشگاه ارائه شد.

یکی از وظایف حوزه معاونت درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی حفظ سلامت آحاد جامعه است و برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمانی در حوزه پزشکی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6093902

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF